Adel Mechaal es planteja el retorn a Catalunya

Adel Mechaal es planteja el retorn a Catalunya

L’atleta palamosí busca nous reptes de cara a preparar amb condicions un 2020 farcit de competicions importants

Adel Mechaal va acabar tercer en la prova internacional sènior de la Jean Bouin d’ahir, després de situar-se en el grup capdavanter durant el primer tram. Posterioment va comprovar com el guanyador, l’eritreu Michael Bereket, i el castellonenc David Palacio, s’escapaven sols deixant enrere a l’atleta del New Balance.

Un cop acabada la cursa, Mechaal va fer acte de contrició. En una entrevista al programa “Superesports” de RAC1, l’atleta de Palamós va explicar les sensacions viscudes: “És una cursa preciosa, però molt dura. Haver estat preparant tot l’estiu el 1500m del Mundial de Doha i ara posar-me a córrer gairebé 10km ha provocat que l’últim tram se’m fes un pel llarg”.

Preguntat per aquesta situació i el seu futur, Mechaal va ser taxatiu. “Ara mateix visc a Estambul amb la meva dona, que treballa allà, però actualment estem intentant tornar a Barcelona, m’he mogut pel CAR de Sant Cugat buscant un nou grup. He parlat amb el Carles Castillejo de cara a poder tenir una bona preparació per encarar bé els JJOO. Soc feliç a la capital turca però trobo a faltar tenir companys d’entrenament” explicava Mechaal. “Allà hi ha dies que per ganduleria o fatiga no he entrenat tot el que hagués volgut, i això en part, és pel culpa de no tenir companys d’entrenament”.


De cara a les properes competicions, Mechaal també va voler deixar clar el seu paper en el Campionat Europeu de Cros. “No tinc intenció de competir en l’Europeu, però si la selecció espanyola em crida, hi aniré per ajudar als meus companys. Vull preparar-me per un 2020 amb competicions molt importants: el 3000m del Mundial PC, els JJOO de Tòquio o l’Europeu de Paris. Son moltes i molt importants, i tinc ganes de lluitar-les totes”.

Mechaal té la família a Catalunya (el seu germà Saïd entrena aquí) i seria positiu per a ell el retorn (puntual) a Barcelona de cara a la preparació dels campionats. Actualment és Antonio Serrano, des de Madrid, qui li prepara els entrenaments diaris.

Durant la tarda d’ahir, i de cara a la repercussió que podrien tenir les seves paraules, va publicar aquest enigmàtic missatge al seu compte de twitter.