Èxit en la 19ena edició del Cros ‘Ciutat de Gavà’

Èxit en la 19ena edició del Cros ‘Ciutat de Gavà’

Aquest passat diumenge es va celebrar la 19ena edició del Cros ‘Ciutat de Gavà, amb més de 1.000 inscrits i amb 50 voluntaris que van convertir el Bosc de la Sentiu amb el pati d’esbarjo de molts atletes de totes les edats. El Club Atletisme Gavà, l’organitzador de la prova, va preparar des de la tarda de dissabte els diferents circuits per a totes les categories. Així, el primer circuit mesurava 540 metres (destinat a les categories més petites i a ésser el final de les grans), el segon circuit feia 1500 metres (utilitzat per tots fins a arribar als sub-14) i finalment l’últim circuit, de 2160 metres (utilitzat pels atletes juvenils, sèniors i màster, alguns d’ells fent fins a tres voltes).

Es van disputar 16 carreres, destacant el Gran Premi, la carrera disputada per Promeses Sèniors i Màsters que recorrien 6.210 metres pel bosc i que va tenir al atleta de l’UA Lleida i ex atleta del Club Atletisme Gavà, Abdelmounim El Jouk, com el gran guanyador de la prova amb un temps de 20”10s. El segon classificat va ser l’atleta del CAG Miquel Doménech, que tornava a obtenir la victòria en la seva categoria (sub-23) i essent segon en la general, amb una marca de 20”40s. El tercer classificat va ser l’Abderrahim Ougra, del GEIEG, amb un temps de 21”31s.

Pel que fa les noies, la prova tenia una distància de 4.710 metres. La victòria en la categoria sènior la va obtenir l’atleta de l’Avinent Manresa, Ester Guerrero, amb una marca de 19”06, seguida d’Aitana Doménech, de l’ISS L’Hospitalet, amb 20”03s i Silvia Abella en tercera posició, del Barcelona Atletisme, amb una arca de 22”03s. No obstant, la victòria en el gran premi va ser per l’atleta Marta Camps, del Barcelona Atletisme i que també va ser campiona de la seva categoria Màster.

Hem de recordar que els guanyadors de la carrera del Gran Premi obtenien un premi en metàl·lic de la botiga BASE Castelló de Viladecans i una samarreta de ‘El Arte de correr’.


Podi del GRAN PREMI Femení. Foto: Emiliano Moro

Pel que fa a la cursa popular, la victòria en nois va ser per l’atleta del Gavà Triatló Jordi Garcia, amb un temps de 16”13s, seguit de l’Albert Jiménez, del CN Mataró (16”14s) i del David López, del Castillo-Rat Penat (16”29s). Aquesta cursa va acabar amb una victòria ajustada després d’un final molt igualat.

En noies, la Laura Sitjà va obtenir la victòria amb un temps de 18”30s (Katoa), seguida de la Gemma Díaz (Prat Triatló) amb un temps de 16”14s i la Bárbara Rubio, amb 16”19s.

Els guanyadors de la cursa tenien un premi en metàl·lic d’Intersport Gavà i també una samarreta de ‘El Arte de correr’. El circuit tenia una llargada de 4.710m i portava el nom del malaurat atleta del CAG “Jose Luís Sánchez”.

Podi OPEN Masculí. Memorial Jose Luis Sánchez. Foto: Emiliano Moro

Pel que fa al CAG cal destacar set medalles (les dues del Miquel Doménech en sub-23 i Absolut -or i plata-, el primer lloc de la Júlia Hurtado en sub-12 femení, el segon lloc del Rayan Marooufi i el tercer del Laurens Díez en sub-12 masculí, el primer lloc del Gerard Collado en sub-8 masculí i el segon lloc del Mateo Costán en sub-10 masculí.