AGENDA DE LA SETMANA: DEL 15 AL 21 DE JUNY

AGENDA DE LA SETMANA: DEL 15 AL 21 DE JUNY

Ja ens trobem a mitjans de juny, i hem entrat en un moment de la temporada on l’activitat és frenètica setmana rere setmana, en els propers 7 dies viurem gran competicions individuals, per clubs i per federacions.

Per començar, dissabte 15 es disputen les finals dels Campionats d’Espanya de Clubs amb els equips masculí i femení de FC Barcelona i femení de la AA Catalunya competint pel títol de Divisió d’Honor, mentre que el masculí de la AA Catalunya i femení del ISS Hospitalet disputaran l’encontre per aconseguir la permanència.

A Primera Divisió competiran els equips masculins de Cornella Atlètic i ISS L’Hospitalet en la final pel Títol i els 2 equips del Lleida UA en la final per la permanència. Finalment, l’equip femení del Cornellà Atlètic disputarà la Final A de 2ª divisió per tal d’assolir les places que donen opció de competir a 1ª la propera temporada.

El cap de setmana té 3 competicions més de caràcter estatal, com són el Trofeu Federacions Sub16 a Madrid, el Campionat d’Espanya de Clubs Sub14 a Ciudad Real i el Campionat d’Espanya de 100km en ruta a Santander. També es disputarà el campionat el de Catalunya de Clubs Màster, diumenge a Castellar del Vallés.

Quasi totes totes aquestes competicions que hem anomenat són de caràcter col·lectiu, però també en tindrem moltes d’individuals de gran importància. La de més nivell és el Meeting International de Rabat (Diamond League) que es celebra diumenge amb la presència de 3 atletes catalans, Adel Mechaal en el 1.500m, Ayad Lamdassem en el 5.000m i Esther Guerrero en funcions de llebre en el 1.500m. A continuació destacar la 3ª Reunió de Velocitat Ciutat de Gavà que comptarà amb la presència d’uns 600 atletes, entre els que destaquen Estela Garcia, Cora Salas i Arnau Monné. També de nivell, un any més la tradicional GP Perxa Urbana Ciutat de Mataró , que en jornada de matí i tarda aplegarà als millors saltadors catalans des de Sub12 fins a Màster que no tinguin compromisos de club.

Pel que fa a la ruta, la cursa més destacada del cap de setmana a Catalunya és la Cursa Barça 10km i també curses infantils, amb sortida i arribada al Camp Nou que aplegarà a milers de corredors.


Aquesta agenda la tancarem amb el Meeting Iberoamericano que tindrà lloc a Huelva el proper divendres 21 de juny, encara no es coneixen els inscrits, però de ben segur que podrem gaudir de la presència d’atletes catalans.

AGENDA

Dissabte 15 de juny

Diumenge 16 de juny

Dimecres 19 de juny

Divendres 21 de juny

  • ALL– Meeting Iberoamericano de Huelva (web)